Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Door over te stappen op onze energiepakketten kun je ook een enorme stap zetten in het imago van jouw bedrijf. Door zelf energie op te wekken stap je over op echt groene stroom en bouw je mee aan de energietransitie in Nederland.

Smiley face

‘’Als je snel moet gaan, ga dan alleen. Als je ver moet, ga dan samen. Om de klimaatverandering te stoppen moeten we ver gaan, en snel ook.’’ – Al Gore, voormalig Vicepresident van de Verenigde Staten en oprichter van het Climate Reality Project.

Gratis zonnepanelen


Je laat kosteloos zonnepanelen plaatsen en betaalt alleen voor de stroom. De prijs voor de zonnestroom ligt altijd onder het tarief voor de grijze elektriciteit. Zo kun je direct besparen op je vaste kosten zonder te investeren.

Zakelijk bieden we 3 pakketten aan:

 
 

Een gepast pakket voor elke zaak

We hebben drie pakketten waar je uit kunt kiezen: Zon, Slim en Groen. Met Zon krijg je gratis zonnepanelen en moet je zelf aanvullende energie inkopen. Met pakket Groen regelen we groene stroom en gas voor je. Als je kiest voor pakket Slim stap je volledig over naar enie.nl en regelen we alles voor je.

 enie.nl pakketten
 
 
 
energie-vergelijken.png

Overstappen op zonne-energie

Van grijze energie stap je over op schone, zelf opgewekte zonne-energie. De zonnepanelen worden kosteloos op je dak geïnstalleerd. 

 
zakelijk-zonne-energie-opwekken.png
 

Zonne-energie opwekken

Je gaat vanaf dag één zonne-energie opwekken. Dat betekent dat je van €0,21 per kWh voor grijze stroom naar €0,181 per kWh voor zonne-energie gaat.

 
 
 
energie-tarieven-vergelijken.png

Aanvullend gas en licht

Je gaat meteen kosten besparen en bent maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen, zelfs voor het aanvullende gas en licht. Deze stroom kopen we namelijk voor je in bij andere zon- en windparken in Nederland. 

 
 
 
energiekosten-besparen.png

Meer financiele ruimte

Op deze manier heb je meer financiële ruimte om in je bedrijf te investeren of om uitgaven te doen die je echt belangrijk vindt.