Vestigingen

enie.nl is een bedrijf wat verschillende vestigingen heeft door het land.

 
 
ruud van sandijk alkmaar

Alkmaar

Al jaren is Ruud van Sandijk actief in de wereld van energiebesparing en duurzame energie. De afgelopen jaren was hij samen met een compagnon actief met een eigen bedrijf in isolatie en zonne-energie. In 2016 besloot Ruud zich aan te sluiten bij enie.nl en zich volledig te focussen op zonne-energie.

Enie.nl Alkmaar
Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar

Ruud mailen? r.[email protected]

 
elias wendelaar drachten

Drachten

Al tijdens zijn HBO studie aan de Hanzehogeschool Groningen kwam Elias Wendelaar Bonga in aanraking met duurzame energie. Zo werkte hij aan nieuwe windparken in Zuid-Oost Azië en later vond hij zijn passie in de zonne-energie. Elias was met zijn vestiging in Drachten de eerste met een enie.nl vestiging naast het hoofdkantoor in Groningen.

Enie.nl Drachten
Leidyk 15
9247 CT Ureterp

Elias mailen? e.[email protected]

 
henk unij hoogeveen

hoogeveen

Henk Unij is een enieaan van het eerste uur. Sterker nog Henk was de eerste adviseur van enie.nl. Met zijn jarenlange ervaring in de zonne-energie markt brengt hij veel kennis en expertise met zich mee. Begin dit jaar besloot Henk om zijn eigen enie.nl vestiging in Hoogeveen te openen.

Enie.nl Hoogeveen
Stephensonstraat 13
7903 AS Hoogeveen

Henk mailen? h.[email protected]

 
nico baggen heerlen

heerlen

Met de uitspraak 'Er gaat niets boven Groningen' kwam al snel de uitdaging om te kijken wat er allemaal onder Groningen zit. Zo kwamen we in mei 2015 in contact met Nico Baggen uit Vaals. Samen met Nico werken we dagelijks vanuit Heerlen aan de verduurzaming van de Provincie Limburg. 

Enie.nl Heerlen
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen

Nico mailen? [email protected]

 
gijsbert boor enie.nl utrecht

Utrecht

Gijsbert is mede door zijn studie Biologie gegrepen door alles wat de natuur te bieden heeft. 'Er zijn genoeg innovatieve mogelijkheden om alles wat de natuur ons geeft, op een duurzame manier te benutten. We zullen alleen de dingen iets anders moeten doen dan we gewend zijn', aldus de duurzame ondernemer bij enie.nl. 

Enie.nl Utrecht
Maarten Schrijverlaan 5
3526 XW Utrecht

Gijsbert mailen? [email protected]