We kunnen met trots vertellen dat enie.nl de veiling heeft gewonnen van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis in de provincie Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. Alle deelnemers hebben inmiddels een aanbod op maat ontvangen. De installaties zullen uiterlijk eind april 2019 bij alle deelnemers zijn uitgevoerd.

Over de Collectieve Inkoop Zonnepanelen
De Collectieve Inkoop Zonnepanelen wordt georganiseerd door Vereniging Eigen Huis voor zowel leden als niet-leden. Dit keer de tweede keer dat enie.nl meedoet met de actie van de Vereniging. Eerder dit jaar deden wij een aanbod aan inwoners van Gelderland en Overijssel. 

Inwoners van de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland hebben zich vanaf juni vrijblijvend ingeschreven voor de actie. Begin augustus heeft er een veiling plaatsgevonden onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. In de kwalificatie voor leveranciers wordt streng gekeken naar de financiële stabiliteit, productuitgangspunten en klanttevredenheid. enie.nl deed het scherpste bod en heeft de veiling gewonnen. 
 

De toegevoegde waarde
Het zijn collectieven zoals deze die het voor veel mensen toegankelijk genoeg maken om over te stappen op eigen zonne-energie. Het is om die reden dat wij deze collectieven vanuit leveranciersoogpunt ondersteunen. 

Daarnaast is enie.nl een gevestigde naam in de regio en hebben we mede met het project Zon voor Friesland ervaring om in grote getallen de bestaande woningvoorraad te verduurzamen.
 

Extra informatie
Indien u vragen heeft over de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 033 450 77 50 (ma t/m do, 9:00 - 21:00 en vrij van 09:00 – 16.30) of door een e-mail te sturen naar eigenhuiszon12@ichoosr.com.

Heeft u het aanbod geaccepteerd en uw aanbetaling gedaan, dan hebben wij uw gegevens ontvangen van Vereniging Eigen Huis. Vanaf dit moment kunt u met vragen ook terecht bij ons door te mailen naar collectief@enie.nl of telefonisch via 085-4017000 (ma t/m do, 8:30 - 20:30 en vrij van 8.30 - 17.00).

Ook interesse in een voordelig groen energiecontract van enie.nl?