Vacature online adviseur

 
 

over de functie

Het gaat om een commerciële functie waarbij je werk primair bestaat uit het adviseren van geïnteresseerde consumenten. In een telefoongesprek (middels een webcam) inventariseer je de behoeften van de klant, presenteer je enie.nl als leverancier van zonne-energie en maak je een advies met een bijbehorend voorstel voor de klant. Na afloop van dit gesprek behoud je het contact met de klant en is het doel om tot overeenstemming met de klant te komen.

wat wij bieden

Na een eerste training (van een week) weet je de belangrijkste voordelen van zonne-energie, technische aspecten van zonnepanelen en zijn jouw commerciële skills helemaal up-to-date. Wij bieden jou een uitdagende baan in een enthousiast en groeiend team. Je werkt voor een jonge en innovatieve organisatie die veel ondersteuning en doorgroeimogelijkheden biedt.

functie-eisen

  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie (outbound callcenter)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands
  • Minimaal HBO denkniveau
  • Oplossingsgericht
  • Goede computervaardigheden

We zijn op zoek naar collega’s die minimaal 24 uur per week willen werken en wonen binnen een straal van 10 km van Groningen. Hierbij geldt dat je minimaal 3 avonden (tot 21.00 uur) beschikbaar dient te zijn. Dit houdt niet in dat je al deze avonden werkzaam zal zijn.

 

Voldoe je aan bovengenoemde eisen en woon je in de buurt van Groningen, reageer dan snel!

Je CV en motivatie kun je mailen naar [email protected] t.a.v. Vacature Online Adviseur.