Vacature duurzame ondernemer

 
 

over de functie

Neem deel aan de organisatie die de wereld verandert. Wij zoeken de meest duurzame en energieke ondernemers die de energietransitie kunnen leiden. Dit is jouw kans om het verschil te maken. Onderneem bij enie.nl. Als duurzame ondernemer bij enie.nl bied je geheel zelfstandig commercieel advies over zonne-energie aan consumenten en bedrijven. Je zult vanuit je eigen vestiging en op locatie advies op maat geven aan consumenten en bedrijven door in te gaan op hun specifieke wensen en behoeften. Door middel van jouw kwaliteiten en drijfveer zal je advies geven over de aanschaf van duurzame zonnepanelen. Daarnaast ben je in staat om technische vragen te beantwoorden, offertes te maken en krijg je de verantwoordelijkheid om het ordertraject volledig met succes af te ronden. Verder ben je in jouw regio het gezicht en aanspreekpunt van enie.nl en onderhoud je contact met lokale overheden en bedrijven. Kortom, jij maakt duurzame impact in je directe omgeving.

 

wat wij bieden

Na een eerste opleiding (van twee weken) ken je de belangrijkste voordelen van zonne-energie, de technische aspecten van zonnepanelen en zijn jouw commerciële skills helemaal up-to-date. Wij bieden jou een aantrekkelijk en bewezen ondernemingsconcept waarin je samenwerkt in een enthousiast en groeiend team en acteert binnen een jonge en innovatieve organisatie die veel ondersteuning biedt.

 

functie-eisen

Als duurzame ondernemer van enie.nl beschik je minimaal over een afgeronde HBO-opleiding, heb je minstens 5 jaar commerciële ervaring en heb je bovenal de intrinsieke motivatie om mee te bouwen aan de energietransitie. Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden, hebt een ondernemend karakter en hebt aantoonbare affiniteit met duurzaamheid. Als toekomstig ondernemer krijg je hiervoor een volwaardige opleiding, een bewezen ondernemingsconcept en de nodige middelen om je werkzaamheden met succes uit te voeren.

 

Herken jij jezelf in dit profiel? Geïnteresseerd in het opzetten van je eigen enie.nl vestiging? Reageer dan vóór 6 februari via [email protected]! Momenteel zijn wij primair op zoek naar ondernemers in de provincies Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Overijssel en Noord-Brabant.