Vacature junior controller

 
 

over de functie

Als Junior Controller bij enie.nl bewaak jij dagelijks de posities betreffende onze crediteuren, debiteuren, kapitaal, ratio’s, betalingstermijnen, rekeningcouranten en de kosten. Je analyseert de bedrijfsrisico’s en ondersteunt de directie bij de week- en maandrapportages. Verder onderhoud je het contact met verschillende leveranciers, ben je het aanspreekpunt voor de salarisadministratie en de verzekeraar(s). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de uitgaande en binnenkomende facturen en verzorg je de BTW teruggave regeling voor onze (particuliere) klanten.

wat wij bieden

Na een eerste training (van een week) weet je de belangrijkste voordelen van zonne-energie, de technische aspecten van zonnepanelen en zijn jouw communicatieve skills weer helemaal up-to-date. Wij bieden jou een uitdagende baan in een enthousiast en groeiend team. Je werkt voor een jonge en innovatieve organisatie die veel ondersteuning en doorgroeimogelijkheden biedt.

functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau in een financiële richting en hebt bij voorkeur enige ervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels
  • Oplossingsgericht
  • Goede computervaardigheden
  • Daarnaast moet je beschikken over een enorme dosis ambitie en verantwoordelijkheidsgevoel, en neem je graag initiatief

We zijn op zoek naar een collega fulltime beschikbaar is en pas genoegen neemt als het werk af is. Een 9 tot 5 mentaliteit past hier dus niet bij. Bij voorkeur woon je binnen een straal van 10 km van Groningen.

 

Voldoe je aan bovengenoemde eisen en woon je in de buurt van Groningen, reageer dan snel!

Je CV en motivatie kun je mailen naar [email protected] o.v.v. Vacature Junior Controller.