Vacature adviseur

 
 

over de functie

Het gaat om een commerciële functie waarbij je werk primair bestaat uit het adviseren van geïnteresseerde consumenten. In een adviesgesprek bij de consument thuis inventariseer je de behoeften van de klant, presenteer je enie.nl als leverancier van zonne-energie en maak je een advies met een bijbehorend voorstel voor de klant. Na afloop van dit gesprek behoud je het contact met de klant en is het doel om tot overeenstemming met de klant te komen.

wat wij bieden

Na een eerste training (van twee weken in Groningen) weet je de belangrijkste voordelen van zonne-energie, alle technische aspecten van zonnepanelen en zijn jouw commerciële vaardigheden weer up-to-date. Wij bieden jou een uitdagende baan in een enthousiast en groeiend team. Je werkt voor een jonge en innovatieve organisatie die veel ondersteuning en doorgroeimogelijkheden biedt. Om je werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren bieden we je een auto en Ipad van de zaak.

functie-eisen

  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie (commerciële functie)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands  
  • Minimaal HBO denkniveau
  • Commercieel gedreven
  • Goede computervaardigheden en oplossingsgericht

We zijn op zoek naar collega’s die fulltime willen werken en wonen in het beschreven werkgebied. Hierbij geldt dat je tevens in de avonden beschikbaar dient te zijn voor adviesgesprekken. Dit houdt niet in dat je al deze avonden ingepland zal worden.

 

Voldoe je aan bovengenoemde eisen en heb je interesse in deze uitdagende functie bij enie.nl, reageer dan snel! Je CV en motivatie kun je mailen naar [email protected] t.a.v. Vacature Adviseur. Momenteel zijn we primair op zoek naar adviseurs die woonachtig zijn in de provincies Friesland, Nood-Holland, Flevoland en Drenthe.