Besparen op je energiekosten

Met zonne-energie kun je besparen op je energiekosten en tegelijkertijd bouwen aan een duurzame toekomst. Daarom maken wij zonne-energie voor iedereen toegankelijk. Overstappen is eenvoudig. Meer dan 250.000 huishoudens gingen je al voor.

 

Duurzaam besparen

Met de installatie van zonnepanelen kun je duurzaam besparen én bouwen aan een duurzame toekomst. Met zonne-energie kun je een rendement realiseren tot wel 14%, terwijl je voor dat geld op een spaarrekening slechts 0,5% terug krijgt.

 
 
 

Gegarandeerd rendement

We hebben de voorwaarden gecreeerd om iedereen over te laten stappen op de energie van de toekomst. In dit proces kiezen wij volledig voor duurzaamheid. Dit is waarom wij uitsluitend met Europese fabrikanten werken die al meer dan 15 jaar bestaan, financieel gezond zijn, CO2-neutraal produceren en waar op een Fair Trade manier met mensen wordt omgegaan.

 
 
loosdrechtse plassen.jpg

kWh-garantie

Wij weten dat het overstappen op zonne-energie een grote stap is. Daarom garanderen we het rendement wat onze zonnepanelen opleveren met een kWh-garantie.

persoonlijk-advies-zonne-energie.png

persoonlijk advies

Om het rendement te garanderen analyseren we jouw persoonlijke situatie. Zo berekenen we precies wat een zonnestroom-installatie in jouw situatie zal opleveren.

topkwaliteit

We gebruiken alleen de beste producten uit de markt van leveranciers met de hoogste kwaliteitseisen. Zo kunnen we meerjarige productgaranties afgeven.

 

Lokale betrokkenheid

Het is prettig om te weten dat er in jouw omgeving iemand is die zorgt dat je optimaal kunt genieten van jouw zelf opgewekte zonne-energie. Daarom werkt enie.nl met duurzame ondernemers die je persoonlijk adviseert over de kosten en opbrengsten van een zonnestroom-installatie.

 
Gijsbert-small.jpg

Gijsbert Boor

Gijsbert is mede door zijn studie Biologie gegrepen door alles wat de natuur te bieden heeft. 'Er zijn genoeg innovatieve mogelijkheden om alles wat de natuur ons geeft, op een duurzame manier te benutten. We zullen alleen de dingen iets anders moeten doen dan we gewend zijn', aldus de duurzame ondernemer bij enie.nl. 

Gijsbert is in de regio Utrecht en 't Gooi actief in de zakelijke en particuliere markt. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden op het gebied van zonne-energie? Neem dan eens contact met hem op.

Eenvoudig en overzichtelijk

Het overstappen op zonne-energie regelen wij voor je. Wij geven je altijd goed advies en een heldere kostenonderbouwing. Eerlijk, duidelijk en duurzaam, want daar staan we voor. Pas als jij overal tevreden over bent, regelen wij de rest.

 
adviesgesprek-zonnestroom.jpeg

Stap 1: gratis adviesgesprek

Wij leggen je graag persoonlijk (en kosteloos) uit welke mogelijkheden er bij jou thuis zijn voor zonne-energie. Welk type zonnepaneel of omvormer past het best? Hoe zit het met de BTW-teruggave die je krijgt? Alles wordt je rustig uitgelegd.

Zo weet je altijd wat je kiest, ben je verzekerd van een optimaal rendement én heb je meer plezier van je installatie. 

Ons advies wordt door onze klanten
beloond met een 9,2!

 

Stap 2: persoonlijk voorstel

Na het adviesgesprek ontvang je van de adviseur een voorstel dat gebaseerd is op jouw situatie. Je krijgt inzicht in de investering en de jaarlijkse opbrengsten die je kan verwachten en we laten je zien hoe de zonnepanelen er op jouw huis uit zullen zien.

Pas als alles helder is en je overal tevreden over bent, onderteken je het voorstel. Hierna gaat enie.nl direct aan de slag om alles voor jou te regelen. 

persoonlijk-voorstel.jpg
 
installatie-zonnepanelen.png

stap 3: installatie van de zonnepanelen

We komen alleen op een datum die jou uitkomt. In de meeste gevallen heb jij binnen één dag de gehele zonne-installatie liggen. Voor we beginnen, nemen we alles nog even rustig door. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Onze professionele vakmensen werken volgens NEN1010-richtlijnen: jouw garantie dat je installatie veilig en vakkundig is aangelegd. 

 

stap 4: je eigen zonne-energie opwekken

Aan het einde van de dag leggen we alles rustig uit en lopen we alles samen na. Vervolgens gaat de installatie aan en volgt een bijzonder moment: je wekt je eerste 'eigen' energie op!

Als alles naar behoren werkt, stellen we de monitoring voor je in. Daarmee heb je overal en altijd inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen. 

aansluiten-installatie.jpeg