Besparen op je eigen dak


Je kunt enorm besparen op je energiekosten met schone energie. Ingewikkelde contracten met grote energieleveranciers en ieder jaar energiekosten vergelijken zijn verleden tijd. Met onze pakketten neem je het heft in eigen handen en maak je zelf slimme energie.

We bieden je 3 verschillende pakketten aan:

Meebouwen aan de energietransitie


Klimaatverandering is op dit moment een probleem en slimme energie is de oplossing om afscheid te nemen van fossiele brandstoffen. Door over te stappen op eigen zonne-energie bouw je mee aan deze energietransitie. Zo kunnen we uiteindelijk het verschil maken voor huidige en toekomstige generaties. Dat is onze droom.

Smiley face

Als je snel moet gaan, ga dan alleen. Als je ver moet, ga dan samen. Om de klimaatverandering te stoppen moeten we ver gaan, en snel ook. – Al Gore, voormalig Vicepresident van de Verenigde Staten en oprichter Climate Reality Project.

 
 

Een pakket voor iedereen

Zonne-energie moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden we je drie pakketten: Zon, Slim en Groen. Met Zon krijg je gratis zonnepanelen, betaal je voor de opgewekte stroom en koop je aanvullende energie zelf in. Met pakket Groen regelen we groene stroom en gas voor je. Als je kiest voor pakket Slim stap je volledig over naar enie.nl en ontvang je aanvullend groene stroom en gas.

 enie.nl pakketten
 
 
 
pakket-slim.png

Huidige situatie

Een gemiddeld huishouden verbruikt 3.500 kWh aan stroom per jaar. Gemiddeld kost dit €0,21 per kWh. In totaal is dit €735,- per jaar.

gratis-zonnepanelen-installeren.png

Stroom uit zonnepanelen

We installeren gratis de zonnepanelen op jouw dak. De stroomprijs hiervan is €0,185 per kWh. Hierdoor betaal je nog maar €647,50 per jaar voor je stroom.

Bespaar-energierekening.png

Energiekosten besparen

Met zonnepanelen kun je dus besparen en verduurzamen. Je kunt ook nog overstappen op aanvullende groene stroom en gas van enie.nl. We kopen de aanvullende stroom die je nodig hebt in bij andere zon- en windparken in Nederland.