Gezonde leefomgeving


Met zonnepanelen wek je zelf schone energie op. Nu is het ook voor sportclubs mogelijk om deze stap te maken zonder investering. Zo draag je als club bij aan een schone sportomgeving van huidige én toekomstige sporters.

Smiley face

‘’Als je snel moet gaan, ga dan alleen. Als je ver moet, ga dan samen. Om de klimaatverandering te stoppen moeten we ver gaan, en snel ook.’’ – Al Gore, voormalig Vicepresident van de Verenigde Staten en oprichter van het Climate Reality Project.

Direct kosten besparen


Als sportclub kun je zonnepanelen laten plaatsen en meteen beginnen met kosten besparen. De prijs die je betaalt voor de zonnestroom is altijd lager dan het tarief voor grijze stroom. Ook sponsoren we jouw club 2 jaar lang én organiseren we een collectieve inkoopactie voor alle leden van jouw vereniging!

Keuze uit 3 pakketten:

 
 

Een gepast pakket voor elke club

We hebben drie pakketten waar je uit kunt kiezen: Zon, Slim en Groen. Met Zon krijg je gratis zonnepanelen en moet je zelf aanvullende energie inkopen. Met pakket Groen regelen we groene stroom en gas voor je. Als je kiest voor pakket Slim stap je volledig over naar enie.nl en regelen we alles voor je.

 enie.nl pakketten
 
 
 
installatie-zonnepanelen.png

Installatie zonnepanelen

We installeren de zonnepanelen kosteloos op jullie clubgebouw of een ander geschikt dak van jullie vereniging. 

 
energie-opwekken.png

Zonne-energie opwekken

Je gaat meteen zonne-energie opwekken en vanaf dit moment gaat jouw sportclub besparen op haar energiekosten.

 
 
 
sponsoring-club.png

Sponsoring en ledenactie

We vinden sport, professioneel en voor het plezier, heel belangrijk. Daarom sponsoren we jouw club twee jaar lang als jullie overstappen op zonne-energie. Ook zetten we een collectieve ledenactie op.

 
energiekosten-besparen.png

Gezamenlijk voordeel

Met de collectieve ledenactie betalen we de contributie voor ieder lid van de sportclub dat overstapt op zonne-energie van enie.nl.