Duurzaam zonne-energie opwekken? Ruim 250.000 Nederlandse huishoudens maakten hun droom al waar.

Grip op je verbruik, een hoog financieel rendement én een bijdrage aan de wereld van morgen!
Overstappen is makkelijker dan je denkt, want enie.nl regelt alles voor je. We gebruiken uitsluitend a-merken en bieden je een unieke opbrengstgarantie.

 
 

Hoe werkt zonne-energie?

Een installatie voor zonne-energie werkt eigenlijk heel eenvoudig. We leggen je graag uit hoe snel zonne-energie jou iets oplevert.

zonnepaneel

Stap 1

De zonnecellen in je zonnepaneel zetten het zonlicht om in gelijkstroom (DC).

omvormer zonnepanelen

Stap 2

Een omvormer zet deze gelijkstroom om in wisselstroom (AC) en stuurt deze naar jouw meterkast.


wek eigen zonne-energie op

STAP 3

De zonne-energie gebruik je eerst zelf in huis. Wek je meer energie op dan nodig, dan lever je dat terug aan het energienet! En vice versa.

 

monitoring energieverbruik

stap 4

De meterkast houdt alle verbruik voor je bij. Omdat je je eigen zonne-energie eerst gebruikt, betaal je altijd minder. Soms levert het je zelfs geld op!

Wil je meer weten over zonne-energie
en de systemen die wij aanbieden?

 
 

Hoe stap je over?

Iedereen vindt bij enie.nl een complete oplossing. Wij geven je altijd goed advies en een heldere kostenonderbouwing. Eerlijk, duidelijk en duurzaam, want daar staan we voor. Pas als jij overal tevreden over bent, regelen wij de rest.

 

Samen zetten we vier stappen waardoor jij snel kunt profiteren van je eigen zonne-energie.

 
 
gratis adviesgesprek zonnepanelen

stap 1: gratis adviesgesprek

Wij leggen je graag persoonlijk (en kosteloos) uit welke mogelijkheden er bij jou thuis zijn voor zonne-energie. Welk type zonnepaneel of omvormer past het best? Hoe zit het met de BTW-teruggave die je krijgt? Alles wordt je rustig uitgelegd.

Zo weet je altijd wat je kiest, ben je verzekerd van een optimaal rendement én heb je meer plezier van je installatie. 

Ons advies wordt door onze klanten
beloond met een 9,2!

 

stap 2: Persoonlijk voorstel

Na het adviesgesprek ontvang je van de adviseur een voorstel dat gebaseerd is op jouw situatie. Je krijgt inzicht in de investering en de jaarlijkse opbrengsten die je kan verwachten en we laten je zien hoe de zonnepanelen er op jouw huis uit zullen zien.

Pas als alles helder is en je overal tevreden over bent, onderteken je het voorstel. Hierna gaat enie.nl direct aan de slag om alles voor jou te regelen. 

offerte zonnepanelen
 
installeren zonnepanelen

stap 3: installatie

We komen alleen op een datum die jou uitkomt. In de meeste gevallen heb jij binnen één dag de gehele zonne-installatie liggen. Voor we beginnen, nemen we alles nog even rustig door. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Onze professionele vakmensen werken volgens NEN1010-richtlijnen: jouw garantie dat je installatie veilig en vakkundig is aangelegd. 

 

stap 4: aansluiten

Aan het einde van de dag leggen we alles rustig uit en lopen we alles samen na. Vervolgens gaat de installatie aan en volgt een bijzonder moment: je wekt je eerste 'eigen' energie op!

Als alles naar behoren werkt, stellen we de monitoring voor je in. Daarmee heb je overal en altijd inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen. 

aansluiten zonnepanelen
 

 Je bent nu overgestapt op zonne-energie van enie.nl en kunt de komende 25 jaar zorgeloos genieten van je eigen duurzame zonne-energie.

Mochten er toch nog vragen zijn dan zijn onze toegewijde medewerkers altijd telefonisch bereikbaar.

Bel ons: 085 401700

 

Wat kost het?

 
kosten zonnepanelen

De investering voor een volledig opgeleverde installatie met zes zonnepanelen begint vanaf
€ 2.675 excl. BTW.

De daadwerkelijke investering is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Zo zorgt de keuze voor de kleur van het zonnepaneel voor een verschil in prijs.

Daarnaast is ook de keuze tussen verschillende omvormers van invloed op je investering. Uiteindelijk bepalen we samen met jou wat de beste zonne-energie installatie je gaat kosten en opleveren.

 

 
 

Wat levert het op?

 

Een gemiddelde installatie van enie.nl met 14 zonnepanelen wekt jaarlijks zo’n 3.465 kWh op. Momenteel bespaar je dan ongeveer €730 per jaar.

Je wilt natuurlijk de meeste elektriciteit opwekken tegen de laagste kosten. Dat begrijpen we bij enie.nl. Daarom stellen we een installatie samen die jou maximaal rendement oplevert. We gebruiken daarbij uitsluitend Europese A-merken.

rendement zonnepanelen
 

 

Door een scherpe analyse bij jouw thuis, onze jarenlange ervaring, kwalitatieve producten én een unieke calculatie maken we een nauwkeurige berekening van de opbrengst in jouw situatie.

Na oplevering van de installatie blijven wij monitoren. Mocht de opbrengst negatief afwijken, dan nemen wij direct contact op om het probleem te verhelpen. En opbrengstverlies wordt door enie.nl vergoed.

Bij enie.nl krijg je gegarandeerd je rendement!

 
 

Onze Enieanen

Dagelijks maakt enie.nl samen met haar 'Enieanen' de wereld duurzamer.
Wij zijn trots op alle mensen die gebruikmaken van de schoonste vorm van energie.

 

 
enieaan van de week - van wieren

Fam. Van Wieren

1640 kWh
€ 377,20 per jaar
Terugverdientijd: 10 jaar

enieaan van de week - visser

FAM. VISSER

4320 kWh
€ 993,60 per jaar
Terugverdientijd: 6 jaar

enieaan van de week - oosterkamp

Fam. Oosterkamp

3100 kWh
€ 713,00 per jaar
Terugverdientijd: 8 jaar

enieaan van de week - van der wal

Fam. Van der Wal

3380 kWh
€ 777,86 per jaar
Terugverdientijd: 7 jaar

enieaan van de week - sinnige

fAM sinnige

64.000 kWh

 

Mijn enie.nl

Het gebruik van zonne-energie wordt pas écht leuk als je weet hoeveel energie je opwekt, zelf gebruikt en hoeveel je terug levert aan het net.

rendement zonnepanelen

Enie.nl meet eenvoudig de opbrengst - in kWh en Euro's. Hierdoor heb je maximaal inzicht en controle over je eigen opgewekte energie.

We meten de actuele productie van je zonnepanelen en sturen deze gegevens naar je computer of naar een onze app. Zo heb jij altijd dankzij eenvoudige grafieken inzicht in je productie en energiebesparing. En uiteraard zie je ook wat het je financieel oplevert.