Road to Korea


 

Eigenlijk zijn alle enieanen die zijn overgestapt op zonne-energie onze ambassadeurs. Maar één in het bijzonder.

Marrit Leenstra
Marrit is Olympisch kampioene op de ploegenachtervolging. Na deze fantastische teamprestatie is het nu tijd voor een resultaat op een individuele afstand. Marrit richt zich op de 1.000 en de 1.500 meter en gaat in 2018 in PeyongChang voor Olympisch goud op deze afstanden.

 
 piet paulusma marrit leenstra
 
 
 
 

Na het zien van de klimaatdocumentaire An Inconvenient Truth ontstond er bij de broers Patrick en Milan en het bewustzijn én de urgentie om gezamenlijk oplossingen te bedenken voor het wereldwijde klimaatprobleem.

Een oplossing bieden voor het wereldwijde klimaatprobleem. Vanuit die urgentie is enie.nl opgericht. Wij willen de traditionele energiemarkt openbreken en dagen daarvoor de gevestigde orde uit. Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en mee wil bouwen aan de duurzame wereld van morgen.

Je kunt enorm besparen op je energiekosten met schone energie. Ingewikkelde contracten met grote energieleveranciers en ieder jaar energiekosten vergelijken zijn verleden tijd. Met eigen zonne-energie neem je het heft in eigen hand. Slim, toegankelijk en duurzaam.

 

 
 
 
 
 
 

Volg de energietransitie

In ons blog kun je lezen over nieuwe ontwikkelingen in de energietransitie. Van politiek tot aan nieuwe ondernemersinitiatieven en berichten van duurzame ambassadeurs: alles is te volgen in het nieuwsoverzicht. Bouw met ons mee aan de energietransitie en volg het nieuws. 

 

Onze awards en samenwerkingen

 

 
 

We hechten veel waarde aan het samen bouwen aan een duurzame toekomst. De afgelopen jaren hebben we een aantal nominaties en prijzen gewonnen waar we stiekem best trots op zijn.

 

 
 
 
 

Bouw met ons mee aan de energietransitie

 

 

Ruim 400.000 Nederlandse huishoudens maakten hun droom al waar. Grip op je verbruik, een hoog financieel rendement én een bijdrage aan de wereld van morgen! Overstappen is makkelijker dan je denkt, want enie.nl regelt alles voor je.