Enie.nl nieuws

 
postcoderoosregeling loppersum stedum garnwerd wehe den hoorn

Groningse coöperaties kiezen voor zonne-energie

In het najaar van 2016 hebben de Groningse energiecoöperaties uit Loppersum, Stedum, Garnwerd en Wehe den Hoorn gezamenlijk een collectieve inkoopactie opgezet voor zonnepanelen. 


postcoderoos vanderveen assen

210 zonnepanelen op het dak van warenhuis Vanderveen in Assen

In februari worden op het dak van Warenhuis Vanderveen te Assen 210 zonnepanelen geplaatst. Deze zonne-energie installatie maakt onderdeel uit van een breder plan voor de verduurzaming van Assen, geïnitieerd door de lokale Energiecoöperatie duurzaam Assen en zonne-energie leverancier enie.nl.


hanzehogeschool groningen zonnepanelen

Ruim duizend zonnepanelen voor Hanzehogeschool Groningen

De Hanzehogeschool Groningen kiest met zonne-energie voor de verdere verduurzaming van haar gebouwen. Begin 2017 start zonne-energie leverancier enie.nl uit Groningen met de installatie van 1.024 zonnepanelen en een SmartFlower op het Energy Transition Center. 


collectieve inkoop leeuwarden.jpeg

Collectieve inkoop zonnepanelen in leeuwarden

Begin juni hebben ruim 18.000 huizenbezitters in de Gemeente Leeuwarden een brief ontvangen om mee te doen aan de collectieve inkoop van zonnepanelen van de Gemeente Leeuwarden. Na een veiling, georganiseerd door Slim Wonen met Energie, zijn de winnaars bekend. De veiling is gewonnen door het samenwerkingsverband van installatieconcern ITBB en zonne-energieleverancier enie.nl.


nieuwsartikel-smeding.png

Smeding kiest voor zonne-energie

Smeding Groenten en Fruit kiest voor zonne-energie voor de verdere verduurzaming van haar bedrijfsprocessen. Eind juni wordt gestart met de installatie van 1.868 zonnepanelen op het platte dak van de hoofdvestiging in Sint Annaparochie. Jaarlijks wekt deze zonne-energie installatie zo’n 450.000 kWh op. De zonne-energie installatie wordt geleverd en geïnstalleerd door Zonenergie 3.0, een samenwerkingsverband van installatieconcern ITBB en zonne-energieleverancier enie.nl.


274.jpeg

De Voordelen van zonne-energie voor iedereen toegankelijk

Zonne-energie leverancier enie.nl en beleggingsinstelling FORM Capital sluiten een exclusieve samenwerking met als doel de exploitatie en financiering van diverse zonneparken in Nederland. Met de start van een eigen zonne-energie beleggingsfonds willen partijen de voordelen van zonne-energie voor iedereen toegankelijk maken én de energietransitie verder vormgeven.