Wat kost het?

finance.jpg

De investering voor een volledig opgeleverde zonne-energie installatie met zes zonnepanelen begint vanaf
€ 2.675 euro excl. BTW.

De daadwerkelijke investering is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Zo zorgt de keuze voor de kleur van het zonnepaneel voor een verschil in prijs.

Daarnaast is ook de keuze tussen een standaard stringomvormer of een omvormer met optimisers per zonnepaneel van invloed op je investering. Uiteindelijk bepalen we samen met jou wat de beste zonne-energie installatie je gaat kosten en opleveren.

 

 

Wat levert het op?

Een gemiddelde installatie van enie.nl met 14 zonnepanelen wekt jaarlijks zo’n 3.465 kWh op. Met de huidige energietarieven betekent dit een besparing van zo’n 730 euro per jaar.

Je wilt natuurlijk de meeste elektriciteit opwekken tegen de laagste kosten. Dat begrijpen we bij enie.nl. Daarom stellen we zonne-energie installatie samen die jou maximaal rendement oplevert. We gebruiken daarbij uitsluitend Europese A-merken omdat deze je uiteindelijk meer opbrengst leveren dan alternatieven uit het Verre Oosten.

 

Door een scherpe analyse bij jouw thuis, onze ervaring in deze markt, de kwalitatieve producten en onze unieke calculatie kunnen we een nauwkeurige berekening maken van de opbrengst op basis van jouw situatie.

Na oplevering van de installatie monitoren wij de installaties van onze klanten. Mocht de opbrengst negatief afwijken, dan nemen wij direct contact met jou op om de oorzaak te achterhalen en het probleem te verhelpen. Opbrengstverlies wordt door enie.nl vergoed.

Bij enie.nl bent u zeker van een gegarandeerd rendement!