De urgentie en voordelen van zonne-energie

Met de presentatie van het Nationale Klimaatakkoord zijn de thema’s klimaatverandering en duurzaamheid actueler dan ooit tevoren. De hiermee gepaarde energietransitie wordt volop gestimuleerd, met onder andere een nieuwe openstelling van de SDE+ subsidie per 2 oktober en de ruime fiscale mogelijkheden met energie-investeringsaftrek. Dit geeft jou als ondernemer de nodige keuzemogelijkheden en de ruimte om te ondernemen. 

 

 
 

Programma dinsdag 2 oktober

19.30 uur:        Ontvangst

20.00 uur:        Opening door Klaas-Wybo van der Hoek

20.15 uur:        Duurzaamheid met zonne-energie door Patrick en  Milan van der Meulen (enie.nl)

20.45 uur:         Fiscale en subsidie mogelijkheden zonne-energie door  (Alfa Accountants en Adviseurs) 

21.15 uur:        Afsluitende borrel

 

 

Aanmelden

Het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur met aansluitend een hapje en een drankje. 

 
Naam *
Naam

 

Locatie

 
 

 

Initiatiefnemers & Sprekers

Alfa accountants en adviseurs, Enie.nl en NHL Stenden Hogeschool zijn allen Freon fan FossylFrij Fryslân en nemen je deze avond mee in de wereld van duurzaam ondernemen en de (financiële) mogelijkheden die zonne-energie hierin biedt.

 
 
Klaas-Wybo-DTZ-20-400x400.jpg

Klaas-Wybo van der hoek (NHLSTENDEN)

Klaas-Wybo is lid college van bestuur van NHL Stenden Hogeschool en erg begaan met de verduurzaming van de hogeschool. Als gastheer neemt hij je mee door het programma van deze inspirerende avond.

_DSC2526_HR kopie.jpg

PATRICK & mILAN VAN DER mEULEN (enie.nl)

DDe broers Patrick en Milan zijn oprichters van Enie.nl, een landelijke zonne-energie leverancier. Daarnaast vertegenwoordigen ze de organisatie van voormalig vicepresident van de VS Al Gore in de Benelux. Ze zijn opgenomen in de lijst Duurzame Jonge 100 en behoren tot de Top 3 beste jonge ondernemers in Nederland, geselecteerd door het ondernemersplatform Sprout in 2016. Wekelijks geven ze presentaties om de urgentie van de energietransitie over te brengen.

jorian-blom.jpeg

Jorian Blom (alfa accountants & adviseurs)

Jorian is werkzaam als adviseur Subsidies en Financieringen bij Alfa Accountants en Adviseurs. Vanuit deze rol adviseert hij ondernemers uit verschillende sectoren op het gebied van (onder andere) SDE+ subsidie en energie-investeringsaftrek. Hij zal je meenemen in de subsidie mogelijkheden en fiscale voordelen van eigen zonne-energie.

 
IMG_9459.jpg

GRAAG TOT DAN!