Wij maken zonne-energie bereikbaar. Voor iedereen.

Veel mensen stappen over op duurzame energie door zonnepanelen te kopen. Wij kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn voordat je zonnepanelen aanschaft. Vragen over de prijs en het rendement van een installatie, maar ook over de verschillende soorten panelen. enie.nl biedt persoonlijk advies over jouw situatie, een zonnestroom-installatie van topkwaliteit en garantie op het rendement met de unieke kWh-garantie. Zo maken we zonne-energie bereikbaar. Voor iedereen.

 
kwh-garantie

Gegarandeerd rendement

Wij weten dat het overstappen op zonne-energie een grote stap is. Daarom garanderen we het rendement wat onze zonnepanelen opleveren met een kWh-garantie.

topkwaliteit-producten

Persoonlijk advies

Om het rendement te garanderen analyseren we jouw persoonlijke situatie. Zo berekenen we precies wat een zonnestroom-installatie in jouw situatie zal opleveren.

Topkwaliteit

We gebruiken alleen de beste producten uit de markt van leveranciers met de hoogste kwaliteitseisen. Zo kunnen we meerjarige productgaranties afgeven.

 

 
 

Enieanen

Wij streven naar een wereld waarin alle energie duurzaam is. Samen met de enieanen. Deze mensen helpen ons om zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen.