Hoe stap ik over?

Voor iedereen met een eigen kijk op kwaliteit en duurzaamheid, biedt enie.nl een complete oplossing. Eerlijk, duidelijk en duurzaam: dat is waar we voor staan. Wij geven je een gedegen advies en een heldere kostenonderbouwing, jij beslist of je het hiermee eens bent en vervolgens regelen wij de rest.

 

Samen zetten we vijf stappen waardoor jij snel kunt profiteren van je eigen zonne-energie.

 
 

stap 1: gratis adviesgesprek

 Wij leggen je graag uit welke mogelijkheden er bij jou thuis zijn voor zonne-energie. We doen dit goed, betrouwbaar en eerlijk. Daardoor weet je waarvoor je kiest, ben je zeker van een optimaal rendement en heb je plezier van je installatie.

We vertellen je graag het volledige verhaal over de mogelijkheden, de verschillende typen zonnepanelen en omvormers, het installatieproces, de teruggave van de BTW en de nieuwe meter bij de netbeheerder.

Ons advies wordt door onze klanten
beloont met een 9,2!

 

stap 2: voorstel

Op basis van het adviesgesprek ontvang je van de adviseur een voorstel dat gebaseerd is op jouw persoonlijke situatie. Uiteraard krijg je inzicht in de investering die je moet doen en in de jaarlijkse opbrengsten die we verwachten.

Tot slot laat de adviseur zien hoe de zonnepanelen op jouw dak gemonteerd gaan worden. Zo heb je een volledig beeld waarom je direct wil overstappen op zonne-energie.

iStock_000019894230Medium.jpg
 

stap 3: onderteken voorstel

Nadat je akkoord bent met het voorstel, onderteken je deze. Hierna ontvang je van enie.nl de opdrachtbevestiging en beginnen wij met onze voorbereidingen. Zo melden we jouw installatie aan bij de netbeheerder, starten we het proces voor de teruggave van de BTW en bereiden we de installatie voor.

 

stap 4: installatie

De grote dag is gekomen, je zonnepanelen worden geïnstalleerd. Uiteraard stemmen we de datum ruim tevoren met je af. Op de dag zelf neemt onze installatieploeg de werkzaamheden nog even met je door. In de meeste gevallen leveren we jouw zonne-energie installatie binnen één dag op.

We werken hierbij met zowel onze eigen installateurs en met strategische partners. Wie er ook komt, het zijn allemaal vakmensen met ervaringen en die conform de NEN1010 richtlijnen installeren.

 

stap 5 : aansluiten

 Aan het einde van de dag loop je samen met de installatieploeg alles nog even langs en wordt je installatie nog eens rustig aan je uitgelegd. Daarna volgt het bijzondere moment: je zonne-energie installatie wordt aangezet en je eerste ‘eigen’ energie wordt opgewekt!

Als alles naar behoren werkt, stellen we de monitoring voor je in zodat je overal en altijd inzicht hebt in de opbrengst van je zonnepanelen.

 

 Je bent nu overgestapt op zonne-energie van enie.nl en kunt de komende 25 jaar genieten van je eigen duurzame zonne-energie.

Mochten er in die periode vragen zijn dan zijn onze toegewijde medewerkers dagelijks telefonisch bereikbaar om je te helpen.