Collectieve inkoop zonne-energie

De Hanzehogeschool Groningen heeft de ambitie om de komende jaren flink te verduurzamen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het verminderen van het energieverbruik en het restant zo duurzaam mogelijk opwekken. Als onderdeel van deze ambitie heeft de Hanzehogeschool Groningen samen met zonne-energie leverancier enie.nl een collectieve inkoopactie zonne-energie opgezet.

Inschrijven

Vul uw gegevens in via het onderstaande formulier. Onze adviseurs nemen vrijblijvend contact met u op om samen de mogelijkheden bespreken. Na afloop van dit gesprek ontvangt u een voorstel op maat en kunt u besluiten om wel of niet deel te nemen aan dit collectief.

Naam *
Naam
Voorkeur pakket *
 

Speciaal aanbod

Speciaal voor u als medewerker van de Hanzehogeschool Groningen biedt enie.nl een uniek zonne-energie collectief. Hierbij kunt u kiezen om zelf de zonnepanelen te kopen of via enie.nl te huren. Bij huren doet enie.nl de investering in de zonnepanelen en installatie en betaalt u een vast bedrag per maand. Dit bedrag is vanaf dag een lager dan uw huidige energiecontract waardoor u direct begint te besparen. 

In beide gevallen is er sprake van een collectief inkoopvoordeel. Hieronder de belangrijkste voordelen van het Hanzehogeschool collectief:

  • Collectief inkoopvoordeel door gezamenlijke inkoop bij enie.nl
  • Gratis advies op basis van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden
  • Volledige ontzorging door enie.nl, van advies tot en met installatie op uw dak
 
Logo-Hanzehogeschool_Groningen.png