Enieaan van de week - Fam. Visser

‘Geen onzin, maar een duidelijke voorstelling van zaken’

Tijdens het lezen van de krant stuitte Klaas Visser plotseling op een advertentie over zonnepanelen. In deze advertentie van enie.nl werd een vrijblijvend advies over zonne-energie aangeboden. Met de zomermaanden in het vooruitzicht heeft Klaas Visser samen met zijn vrouw besloten om hier op in te gaan. Binnen een week zat de adviseur aan tafel.

Klaas en zijn vrouw hebben voor zichzelf het doel gesteld om onafhankelijk te worden in het verkrijgen van energie. Klaas Visser: "Op een gegevens moment hebben we besloten om ons af te scheiden van de traditionele energieleveranciers. We wilden onszelf voorzien in onze eigen energie. Daarvoor is zonne-energie de beste oplossing. Ook vanwege de korte terugverdientijd die al lang niet meer boven de vijftien jaar zit."

Uiteindelijk is Klaas via een krantenadvertentie bij enie.nl terechtgekomen en dat gaf een goede indruk. Klaas Visser: "Het gesprek met de adviseur is mij goed bevallen. Geen onzin, maar duidelijk, reëel en geen ridicule voorstelling van zaken over bijvoorbeeld de verwachte opbrengst.  Uiteindelijk hebben we gekozen voor het plaatsen van zonnepanelen op de beide zijden van ons dak. Het eerste contact is voor mij heel belangrijk. Daarnaast werd er ook duidelijk en snel gecommuniceerd over de offerte.’’

Ook tijdens de installatie van de zonnepanelen bleef de goede inruk behouden. Klaas Visser: "De montage ging goed en netjes. De rommel werd keurig opgeruimd en het installatieteam was netjes en vooral kundig. Ook is hierbij de monitoringapparatuur geïnstalleerd. Hierdoor kan ik dagelijks kijken wat mijn zonnepanelen opleveren en dit geeft mij een fijn gevoel."

Terwijl de zonnepanelen werden gemonteerd werd er achter de schermen druk gewerkt om de BTW voor Klaas Visser terug te krijgen. Klaas Visser: "Ik heb er voor gekozen om mij geheel te laten ontzorgen in de BTW teruggave. Dit proces is door enie.nl uitgevoerd en als ik hier alsnog vragen over had dan werd hier snel op gereageerd."

Klaas Visser kan samen met zijn vrouw tevreden terugkijken op hun overstap op zonne-energie. Samen met enie.nl leveren zij een bijdrage aan een duurzame wereld en genieten ze van allo voordelen die deze slimme vorm van energie te bieden heeft.