Enieaan van de week - fam. Mud

‘Wij willen ons aandeel leveren’

Iedere week laten we iemand aan het woord die samen met ons strijd voor een klimaatneutraal Nederland. Om deze stip aan de horizon te bereiken zal iedereen zijn steentje bij moeten dragen. Mensen die dat doen zijn echte enieanen en we bieden deze klimaat-ambassadeurs een podium met de rubriek de enieaan van de week. Door te inspireren en te stimuleren hopen we dat u ook kiest voor een duurzame wereld. Lees hier het verhaal van enieaan van de week: de familie Mud uit Eelde.

De familie Mud woont in het Drentse Eelde. Als ouders van drie kinderen en tien kleinkinderen hebben ze heel bewust gekozen voor zonnepanelen. ‘We willen een betere wereld achterlaten voor onze kinderen en kleinkinderen, daarom willen we ons aandeel leveren’, aldus meneer Mud. ‘We leven in een rare wereld. In de westerse wereld zijn we in de positie om het over onderwerpen te hebben als duurzaamheid. Dat moeten we dan ook serieus nemen.’ 

De voormalig docent van het Zernike College in Groningen vindt de kWh-garantie een goed argument om met enie.nl in zee te gaan. ‘Het verhaal van klantadviseur Peter Spaak sluit perfect aan op onze persoonlijke motivatie om gebruik te maken van duurzame energie. De kWh-garantie die enie.nl biedt zorgt voor extra zekerheid. Daarom hebben we voor enie.nl gekozen.’

‘Iedere dag krijgen we een mailtje met wat we hebben opgewekt de vorige dag. Hartstikke leuk, dan blijf je betrokken.’ De familie Mud denkt er ook aan om zonnepanelen te plaatsen op hun vakantiehuis in Tsjechië. ‘Onze dochter woont in Praag en we hebben daar een huis. Alles is daar op elektriciteit, dus zonnepanelen zouden daar ideaal zijn.’ 

 

 

Wilt u net als de familie Mud uw aandeel leveren voor een betere wereld? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.