Een aarde die draait op zonne-energie

Wij geloven in een aarde die draait op zonne-energie. Daarom maken wij zonne-energie voor iedereen toegankelijk. In dit proces kiezen wij volledig voor duurzaamheid. Dit is waarom wij uitsluitend met Europese fabrikanten werken die al meer dan 15 jaar bestaan, financieel gezond zijn, CO2-neutraal produceren en waar op een Fair Trade manier met mensen wordt omgegaan. Al duizenden mensen en organisaties zijn via enie.nl overgestapt op zelf opgewekte zonne-energie en bouwen aan een duurzame toekomst. Voor iedereen.

 

Waarom zonne-energie?
 

CO2 besparing

CO2 uitstoot is het gevaar van deze eeuw. De CO2 uitstoot die je bespaart met een gemiddelde zonnepanelen installatie staat gelijk aan het besparen van de uitstoot die voortvloeit uit 628.127 km rijden.

Financieel rendement

Al meer dan 300.000 huishoudens zijn overgestapt op zonne-energie. Zonnepanelen gaan ongeveer 30 jaar mee en hebben een gemiddelde terugverdientijd van 7 jaar. 

Onafhankelijkheid

Zelf opgewekte energie is de puurste vorm van energie. Je hebt grip op je eigen verbruik zonder tussenkomst van energiebedrijven. Hiermee ben je dus ook niet meer vatbaar voor prijsstijgingen.

 

Zet nu de eerste stap naar eigen zonne-energie.
Laat hieronder uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen.

Naam *
Naam
Mijn vraag betreft